The Repository of VTEI
id: 28959
Title: Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА")
Authors: Грибінник А.Р.
Keywords: технологія кондитерських виробів, кондитерські вироби, фруктові наповнювачі, тістечка, морозиво, рисове борошно, якість кондитерських виробів
Date of publication: 2023-07-19 13:19:08
Last changes: 2023-07-19 13:19:08
Year of publication: 2021
Summary: Інноваційною ідеєю по вдосконаленню технології кондитерського виробу - рисового тістечка-морозива з соленофруктовою карамеллю було придумано процес вдягання морозива в рисове тісто. Удосконалення об'єднало технологію виготовлення кондитерського виробу з рисового тіста до нового продукту з поєднанням соленофруктової карамелі до нового морозива. Тістечко-морозиво в рисовому тісті є новим кулінарним десертом, що увібрав в себе кращі властивості багатовікових кулінарних практик. Продукт можна подавати без столових приладів, тому що кулька в оболонці з рисового тесту не дасть забруднитися. Нами запропоновано ще соленофруктовий наповнювач до колекції екзотичного смаку морозива який не виготовляється на ТОВ "Аграна Фрут Україна".
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28959
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 53 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28959.pdf Size : 187524 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge