| id: | 28959 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології кондитерських виробів з використанням фруктових наповнювачів (за матеріалами ТОВ "АГРАНА ФРУТ УКРАЇНА") |
| Authors: | Грибінник А. Р. |
| Keywords: | технологія кондитерських виробів, кондитерські вироби, фруктові наповнювачі, тістечка, морозиво, рисове борошно, якість кондитерських виробів |
| Date of publication: | 2023-07-19 13:19:08 |
| Last changes: | 2023-07-19 13:19:08 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Інноваційною ідеєю по вдосконаленню технології кондитерського виробу - рисового тістечка-морозива з соленофруктовою карамеллю було придумано процес вдягання морозива в рисове тісто. Удосконалення об'єднало технологію виготовлення кондитерського виробу з рисового тіста до нового продукту з поєднанням соленофруктової карамелі до нового морозива. Тістечко-морозиво в рисовому тісті є новим кулінарним десертом, що увібрав в себе кращі властивості багатовікових кулінарних практик. Продукт можна подавати без столових приладів, тому що кулька в оболонці з рисового тесту не дасть забруднитися. Нами запропоновано ще соленофруктовий наповнювач до колекції екзотичного смаку морозива який не виготовляється на ТОВ "Аграна Фрут Україна". |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28959 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 53 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28959.pdf Size : 187524 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |