The Repository of VTEI
id: 28958
Title: Удосконалення технології виробництва плавленого сиру "Янтар" (за матеріалами ТОВ "Літинський молокозавод")
Authors: Васильківський А.Р.
Keywords: технологія виробництва сирів, сир, якість сирів, безпека молочних продуктів, плавлення сирів, солеплавитель
Date of publication: 2023-07-19 13:14:08
Last changes: 2023-07-19 13:14:08
Year of publication: 2021
Summary: В роботі запропоновано внести до складу плавленого сиру зерна кіноа - продукту 21 століття. Зерна кіноа містять необхідну кількість повноцінного білка. Збалансований амінокислотний склад кіноа дає змогу засвоюватись організмом так само легко, як грудне молоко. При регулярному вживанні кіноа знижується рівень цукру в крові. Підібрано технологічне обладнання виробництва плавленого сиру.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28958
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28958.pdf Size : 179367 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge