id: | 28946 |
---|---|
Назва: | Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity |
Автори: | Постова В.В. |
Ключові слова: | ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації |
Дата публікації: | 2023-07-14 14:56:46 |
Останні зміни: | 2023-07-14 14:56:46 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Головною метою самостійної роботи здобувачів вищої освіти є закріплення та систематизація теоретичних знань та практичних навичок щодо сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28946 |
Тип видання: | Методичні вказівки |
Видавництво: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с. |
Розташовується в колекціях: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28946.pdf Розмір : 302127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ | |
|