Репозиторій ВТЕІ
id: 28945
Назва: Концепції та ресторанний креатив = Concepts and restaurant creativity
Автори: Постова В.В.
Ключові слова: ресторанний бізнес, концепції, тренди, ресторанний креатив, інновації
Дата публікації: 2023-07-14 14:51:12
Останні зміни: 2023-07-14 14:51:12
Рік видання: 2023
Аннотація: Дисципліна "Концепції та ресторанний креатив" спрямована для вивчення сучасних концепцій та форматів закладів ресторанного бізнесу; формування концептуальної атмосфери та гастрономічного бренду закладів ресторанного бізнесу; сучасних підходів до комбінаторики смаку і аромату, кулінарного дизайну ресторанної продукції; авангардних технологій сервісу та ексклюзивних послуг.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28945
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 25 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28945.pdf Розмір : 283203 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити