Репозиторій ВТЕІ
id: 28937
Назва: Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства = Business activity management in restaurant
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: процесний підхід, управління, бізнес-процес, оптимізація, моделювання
Дата публікації: 2023-07-14 11:49:02
Останні зміни: 2023-07-14 11:49:02
Рік видання: 2023
Аннотація: Робоча програма дисципліни «Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства» сформовано для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" у відповідності із затвердженою освітньою програмою "Ресторанні технології", спеціальності 181 "Харчові технології". Метою викладання дисципліни "Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства" є оволодіння теоретико-методологічними аспектами процесного підходу в управлінні підприємствами ресторанного господарства, а також формування навичок щодо формулювання, моделювання, документованого опису та оптимізації бізнес-процесів з урахуванням умов адаптації в галузі ресторанних технологій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28937
Тип видання: Робоча програма
Видавництво: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 20 с.
Розташовується в колекціях: Робочі програми/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28937.pdf Розмір : 348465 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Доступний тільки користувачам ВТЕІ

Збільшити