id: | 28937 |
---|---|
Title: | Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства = Business activity management in restaurant |
Authors: | Мазуркевич І.О. |
Keywords: | процесний підхід, управління, бізнес-процес, оптимізація, моделювання |
Date of publication: | 2023-07-14 11:49:02 |
Last changes: | 2023-07-14 11:49:02 |
Year of publication: | 2023 |
Summary: | Робоча програма дисципліни «Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства» сформовано для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" у відповідності із затвердженою освітньою програмою "Ресторанні технології", спеціальності 181 "Харчові технології". Метою викладання дисципліни "Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства" є оволодіння теоретико-методологічними аспектами процесного підходу в управлінні підприємствами ресторанного господарства, а також формування навичок щодо формулювання, моделювання, документованого опису та оптимізації бізнес-процесів з урахуванням умов адаптації в галузі ресторанних технологій. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28937 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 20 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28937.pdf Size : 348465 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|