The Repository of VTEI
id: 28937
Title: Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства = Business activity management in restaurant
Authors: Мазуркевич І.О.
Keywords: процесний підхід, управління, бізнес-процес, оптимізація, моделювання
Date of publication: 2023-07-14 11:49:02
Last changes: 2023-07-14 11:49:02
Year of publication: 2023
Summary: Робоча програма дисципліни «Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства» сформовано для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "магістр" у відповідності із затвердженою освітньою програмою "Ресторанні технології", спеціальності 181 "Харчові технології". Метою викладання дисципліни "Управління бізнес-процесами в закладах ресторанного господарства" є оволодіння теоретико-методологічними аспектами процесного підходу в управлінні підприємствами ресторанного господарства, а також формування навичок щодо формулювання, моделювання, документованого опису та оптимізації бізнес-процесів з урахуванням умов адаптації в галузі ресторанних технологій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28937
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ ДТЕУ, 2023. 20 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28937.pdf Size : 348465 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge