id: | 28933 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням альтернативних видів борошна у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами ресторану "T-Bone") |
Автори: | Анголюк М.А. |
Ключові слова: | безглютенове кукурудзяне, рисове, гречане та пшеничне борошно, готові сирники |
Дата публікації: | 2023-07-13 16:01:56 |
Останні зміни: | 2023-07-13 16:01:56 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Ринок ресторанів досить популярний в нашій країні, і з кожним роком кількість ресторанів зростає, що свідчить про збільшення конкурентів. Підприємство, яку буде проаналізовано, за допомогою дослідження, знайде варіанти покращення діяльність кухні, та бути лідером не тільки у кондитерській, але й у ресторанній. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28933 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28933.pdf Розмір : 211362 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|