Репозиторій ВТЕІ
id: 28933
Назва: Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням альтернативних видів борошна у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами ресторану "T-Bone")
Автори: Анголюк М.А.
Ключові слова: безглютенове кукурудзяне, рисове, гречане та пшеничне борошно, готові сирники
Дата публікації: 2023-07-13 16:01:56
Останні зміни: 2023-07-13 16:01:56
Рік видання: 2022
Аннотація: Ринок ресторанів досить популярний в нашій країні, і з кожним роком кількість ресторанів зростає, що свідчить про збільшення конкурентів. Підприємство, яку буде проаналізовано, за допомогою дослідження, знайде варіанти покращення діяльність кухні, та бути лідером не тільки у кондитерській, але й у ресторанній.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28933
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28933.pdf Розмір : 211362 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити