The Repository of VTEI
id: 28933
Title: Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням альтернативних видів борошна у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами ресторану "T-Bone")
Authors: Анголюк М.А.
Keywords: безглютенове кукурудзяне, рисове, гречане та пшеничне борошно, готові сирники
Date of publication: 2023-07-13 16:01:56
Last changes: 2023-07-13 16:01:56
Year of publication: 2022
Summary: Ринок ресторанів досить популярний в нашій країні, і з кожним роком кількість ресторанів зростає, що свідчить про збільшення конкурентів. Підприємство, яку буде проаналізовано, за допомогою дослідження, знайде варіанти покращення діяльність кухні, та бути лідером не тільки у кондитерській, але й у ресторанній.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28933
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28933.pdf Size : 211362 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge