id: | 28933 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з використанням альтернативних видів борошна у ЗРГ м. Вінниця (за матеріалами ресторану "T-Bone") |
Authors: | Анголюк М.А. |
Keywords: | безглютенове кукурудзяне, рисове, гречане та пшеничне борошно, готові сирники |
Date of publication: | 2023-07-13 16:01:56 |
Last changes: | 2023-07-13 16:01:56 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Ринок ресторанів досить популярний в нашій країні, і з кожним роком кількість ресторанів зростає, що свідчить про збільшення конкурентів. Підприємство, яку буде проаналізовано, за допомогою дослідження, знайде варіанти покращення діяльність кухні, та бути лідером не тільки у кондитерській, але й у ресторанній. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28933 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28933.pdf Size : 211362 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|