| id: | 28926 |
|---|---|
| Назва: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами траторії "TerraMare" (ФОП Пацар Т.А.)) |
| Автори: | Куліш Г. Ю. |
| Ключові слова: | кулінарний тренд, тренд, молекулярна кухня, су-від |
| Дата публікації: | 2023-07-13 12:17:52 |
| Останні зміни: | 2023-07-13 12:17:52 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Кваліфікаційна робота містить дослідження сучасних кулінарних трендів в закладах ресторанного господарства, а також сучасні тренди в ресторанному бізнесі в цілому. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28926 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28926.pdf Розмір : 943598 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |