id: | 28926 |
---|---|
Title: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства м. Вінниця (за матеріалами траторії "TerraMare" (ФОП Пацар Т.А.)) |
Authors: | Куліш Г.Ю. |
Keywords: | кулінарний тренд, тренд, молекулярна кухня, су-від |
Date of publication: | 2023-07-13 12:17:52 |
Last changes: | 2023-07-13 12:17:52 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота містить дослідження сучасних кулінарних трендів в закладах ресторанного господарства, а також сучасні тренди в ресторанному бізнесі в цілому. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28926 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 40 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28926.pdf Size : 943598 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|