| id: | 28925 |
|---|---|
| Назва: | Формування та підтримка корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Мандарин" (ФОП Саніцька Я.Я.)) |
| Автори: | Кирилюк А. М. |
| Ключові слова: | корпоративна культура, імідж, культура обслуговування |
| Дата публікації: | 2023-07-13 12:16:23 |
| Останні зміни: | 2023-07-13 12:16:23 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | В роботі вивчено сутність, значення та основні складові корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28925 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 44 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28925.pdf Розмір : 324772 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |