Репозиторій ВТЕІ
id: 28920
Назва: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства (за матеріалами бару-магазину "Добродій" (ФОП Цимбалюк О.А.))
Автори: Калінодрузь Л.П.
Ключові слова: трудовий потенціал, персонал, продуктивність праці, заклад ресторанного господарства
Дата публікації: 2023-07-12 17:09:03
Останні зміни: 2023-07-12 17:09:03
Рік видання: 2021
Аннотація: Кваліфікаційна робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів формування та ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28920
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28920.pdf Розмір : 313682 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити