id: | 28920 |
---|---|
Title: | Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства (за матеріалами бару-магазину "Добродій" (ФОП Цимбалюк О.А.)) |
Authors: | Калінодрузь Л.П. |
Keywords: | трудовий потенціал, персонал, продуктивність праці, заклад ресторанного господарства |
Date of publication: | 2023-07-12 17:09:03 |
Last changes: | 2023-07-12 17:09:03 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Кваліфікаційна робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів формування та ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28920 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28920.pdf Size : 313682 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|