The Repository of VTEI
id: 28920
Title: Підвищення ефективності використання трудового потенціалу підприємства ресторанного господарства (за матеріалами бару-магазину "Добродій" (ФОП Цимбалюк О.А.))
Authors: Калінодрузь Л.П.
Keywords: трудовий потенціал, персонал, продуктивність праці, заклад ресторанного господарства
Date of publication: 2023-07-12 17:09:03
Last changes: 2023-07-12 17:09:03
Year of publication: 2021
Summary: Кваліфікаційна робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів формування та ефективності використання трудового потенціалу на підприємствах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28920
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 45 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28920.pdf Size : 313682 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge