| id: | 28918 |
|---|---|
| Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван)) |
| Автори: | Ловцова І. О. |
| Ключові слова: | конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
| Дата публікації: | 2023-07-12 17:05:32 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 17:05:32 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28918.pdf Розмір : 332843 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |