id: | 28918 |
---|---|
Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван)) |
Автори: | Ловцова І.О. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 2023-07-12 17:05:32 |
Останні зміни: | 2023-07-12 17:05:32 |
Рік видання: | 2021 |
Аннотація: | Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28918.pdf Розмір : 332843 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|