Репозиторій ВТЕІ
id: 28918
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван))
Автори: Ловцова І.О.
Ключові слова: конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Дата публікації: 2023-07-12 17:05:32
Останні зміни: 2023-07-12 17:05:32
Рік видання: 2021
Аннотація: Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28918.pdf Розмір : 332843 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити