| id: | 28918 |
|---|---|
| Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван)) |
| Authors: | Ловцова І. О. |
| Keywords: | конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
| Date of publication: | 2023-07-12 17:05:32 |
| Last changes: | 2023-07-12 17:05:32 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28918.pdf Size : 332843 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |