The Repository of VTEI
id: 28918
Title: Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван))
Authors: Ловцова І.О.
Keywords: конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Date of publication: 2023-07-12 17:05:32
Last changes: 2023-07-12 17:05:32
Year of publication: 2021
Summary: Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28918.pdf Size : 332843 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge