id: | 28918 |
---|---|
Title: | Підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "Марані" (ФОП Джанашія Леван)) |
Authors: | Ловцова І.О. |
Keywords: | конкурентоспроможність, підприємства готельно-ресторанного бізнесу |
Date of publication: | 2023-07-12 17:05:32 |
Last changes: | 2023-07-12 17:05:32 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Робота містить дослідження теоретичних та практичних аспектів конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Особливу увагу приділено факторам, що впливають на рівень конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28918 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 48 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28918.pdf Size : 332843 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|