Репозиторій ВТЕІ
id: 28914
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів)
Автори: Кухаренко О.В.
Ключові слова: японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту
Дата публікації: 2023-07-12 16:50:02
Останні зміни: 2023-07-12 16:50:02
Рік видання: 2021
Аннотація: Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28914
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28914.pdf Розмір : 171940 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити