| id: | 28914 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів) |
| Authors: | Кухаренко О. В. |
| Keywords: | японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту |
| Date of publication: | 2023-07-12 16:50:02 |
| Last changes: | 2023-07-12 16:50:02 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28914 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28914.pdf Size : 171940 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |