The Repository of VTEI
id: 28914
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Житомир (об’єкт дослідження - ресторан японської кухні та суші-бар. Впровадження новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів)
Authors: Кухаренко О.В.
Keywords: японська кухня, комплексний заклад ресторанного господарства, ресторан, гідробіонти, соус, ефективність проєкту
Date of publication: 2023-07-12 16:50:02
Last changes: 2023-07-12 16:50:02
Year of publication: 2021
Summary: Даний кваліфікаційний проєкт присвячено техніко-економічному обґрунтуванню проєкту комплексного закладу ресторанного господарства японської кухні у місті Житомир із впровадженням новітніх технологій приготування біосоусу на основі гідробіонтів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28914
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28914.pdf Size : 171940 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge