Репозиторій ВТЕІ
id: 28912
Назва: Інноваційні технології, як основа підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства
Автори: Онищук Н.В.
Ключові слова: автоматизація праці, управління готелем, програми лояльності
Дата публікації: 2023-07-12 16:37:16
Останні зміни: 2023-07-12 16:37:16
Рік видання: 2021
Аннотація: У наш час готельно-ресторанна індустрія являє собою галузь із високим рівнем конкуренції. Все частіше ми стаємо свідками того, як відкриваються новий ресторан або готель. Нові концепції створюються з метою максимально повного задоволення потреб певних груп споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28912
Тип видання: Збірник наукових праць
Видавництво: Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики : VІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, 23 квіт. 2021 р. Кривий Ріг, 2021. С. 263-265
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28912.pdf Розмір : 880814 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити