| id: | 28912 |
|---|---|
| Назва: | Інноваційні технології, як основа підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства |
| Автори: | Онищук Н. В. |
| Ключові слова: | автоматизація праці, управління готелем, програми лояльності |
| Дата публікації: | 2023-07-12 16:37:16 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 16:37:16 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | У наш час готельно-ресторанна індустрія являє собою галузь із високим рівнем конкуренції. Все частіше ми стаємо свідками того, як відкриваються новий ресторан або готель. Нові концепції створюються з метою максимально повного задоволення потреб певних груп споживачів. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28912 |
| Тип видання: | Збірник наукових праць |
| Видавництво: | Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики : VІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, 23 квіт. 2021 р. Кривий Ріг, 2021. С. 263-265 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28912.pdf Розмір : 880814 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |