The Repository of VTEI
id: 28912
Title: Інноваційні технології, як основа підвищення конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного господарства
Authors: Онищук Н.В.
Keywords: автоматизація праці, управління готелем, програми лояльності
Date of publication: 2023-07-12 16:37:16
Last changes: 2023-07-12 16:37:16
Year of publication: 2021
Summary: У наш час готельно-ресторанна індустрія являє собою галузь із високим рівнем конкуренції. Все частіше ми стаємо свідками того, як відкриваються новий ресторан або готель. Нові концепції створюються з метою максимально повного задоволення потреб певних груп споживачів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28912
Publication type: Збірник наукових праць
Publication: Стратегії та інновації: актуальні управлінські практики : VІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Кривий Ріг, 23 квіт. 2021 р. Кривий Ріг, 2021. С. 263-265
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 28912.pdf Size : 880814 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge