| id: | 28911 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Тростянець (об’єкт дослідження – заклад ресторанного господарства у складі ресторану і кондитерського цеху. Інноваційні технології булочних виробів з гречаним борошном) |
| Автори: | Уманська І. Г. |
| Ключові слова: | інновації, борошняні вироби, гречане борошно, комплексний заклад ресторанного господарства |
| Дата публікації: | 2023-07-12 16:34:37 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 16:34:37 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Метою написання даного кваліфікаційного проекту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства з кондитерським цехом у м. Тростянець на основі впровадження інноваційних технологій хлібобулочних виробів з гречаного борошна. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28911 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28911.pdf Розмір : 171453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |