Репозиторій ВТЕІ
id: 28911
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Тростянець (об’єкт дослідження – заклад ресторанного господарства у складі ресторану і кондитерського цеху. Інноваційні технології булочних виробів з гречаним борошном)
Автори: Уманська І.Г.
Ключові слова: інновації, борошняні вироби, гречане борошно, комплексний заклад ресторанного господарства
Дата публікації: 2023-07-12 16:34:37
Останні зміни: 2023-07-12 16:34:37
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою написання даного кваліфікаційного проекту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства з кондитерським цехом у м. Тростянець на основі впровадження інноваційних технологій хлібобулочних виробів з гречаного борошна.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28911
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28911.pdf Розмір : 171453 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити