The Repository of VTEI
id: 28911
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Тростянець (об’єкт дослідження – заклад ресторанного господарства у складі ресторану і кондитерського цеху. Інноваційні технології булочних виробів з гречаним борошном)
Authors: Уманська І.Г.
Keywords: інновації, борошняні вироби, гречане борошно, комплексний заклад ресторанного господарства
Date of publication: 2023-07-12 16:34:37
Last changes: 2023-07-12 16:34:37
Year of publication: 2021
Summary: Метою написання даного кваліфікаційного проекту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства з кондитерським цехом у м. Тростянець на основі впровадження інноваційних технологій хлібобулочних виробів з гречаного борошна.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28911
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28911.pdf Size : 171453 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge