| id: | 28911 |
|---|---|
| Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Тростянець (об’єкт дослідження – заклад ресторанного господарства у складі ресторану і кондитерського цеху. Інноваційні технології булочних виробів з гречаним борошном) |
| Authors: | Уманська І. Г. |
| Keywords: | інновації, борошняні вироби, гречане борошно, комплексний заклад ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2023-07-12 16:34:37 |
| Last changes: | 2023-07-12 16:34:37 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Метою написання даного кваліфікаційного проекту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства з кондитерським цехом у м. Тростянець на основі впровадження інноваційних технологій хлібобулочних виробів з гречаного борошна. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28911 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 55 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28911.pdf Size : 171453 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |