Репозиторій ВТЕІ
id: 28910
Назва: Розвиток готельно-ресторанних підприємств в умовах кризи
Автори: Онищук Н.В.
Ключові слова: стратегії, напрями, підвищення конкурентоспроможності, готельно-ресторанні підприємства, криза
Дата публікації: 2023-07-12 16:26:19
Останні зміни: 2023-07-12 16:26:19
Рік видання: 2021
Аннотація: У турбулентних економічних умовах, для забезпечення стійкого розвитку господарської діяльності готельно-ресторанних підприємств, нерідко застосовуються превентивні механізми адаптації господарських структур. Ці способи адаптації вибираються залежно від конкретних умов розвитку внутрішньої і зовнішньої ситуації.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28910
Тип видання: Збірник наукових праць
Видавництво: Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні : зб. матеріалів І Всеукр. наук.-практ. конф., м. Херсон, 23 квіт. 2021 р. Херсон, 2021. С. 82-86
Розташовується в колекціях: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28910.pdf Розмір : 3426951 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити