| id: | 28909 |
|---|---|
| Назва: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) |
| Автори: | Синявський М. В. |
| Ключові слова: | пиріжкова, комплексний заклад ресторанного господарства, інновації |
| Дата публікації: | 2023-07-12 16:24:17 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 16:24:17 |
| Рік видання: | 2021 |
| Аннотація: | Метою написання даного кваліфікаційного проєкту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства у м. Вінниця та пиріжковою з виробництвом борошняних виробів на основі впровадження інноваційних технологій. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28909 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28909.pdf Розмір : 170224 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |