Репозиторій ВТЕІ
id: 28909
Назва: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження)
Автори: Синявський М.В.
Ключові слова: пиріжкова, комплексний заклад ресторанного господарства, інновації
Дата публікації: 2023-07-12 16:24:17
Останні зміни: 2023-07-12 16:24:17
Рік видання: 2021
Аннотація: Метою написання даного кваліфікаційного проєкту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства у м. Вінниця та пиріжковою з виробництвом борошняних виробів на основі впровадження інноваційних технологій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28909
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с.
Розташовується в колекціях: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28909.pdf Розмір : 170224 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити