id: | 28909 |
---|---|
Title: | Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження) |
Authors: | Синявський М.В. |
Keywords: | пиріжкова, комплексний заклад ресторанного господарства, інновації |
Date of publication: | 2023-07-12 16:24:17 |
Last changes: | 2023-07-12 16:24:17 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Метою написання даного кваліфікаційного проєкту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства у м. Вінниця та пиріжковою з виробництвом борошняних виробів на основі впровадження інноваційних технологій. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28909 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с. |
In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28909.pdf Size : 170224 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|