The Repository of VTEI
id: 28909
Title: Комплексний заклад ресторанного господарства у м. Вінниця (об’єкт дослідження – ресторан української кухні та пиріжкова. Новітні технології борошняних виробів із впровадженням нетрадиційної сировини вітчизняного походження)
Authors: Синявський М.В.
Keywords: пиріжкова, комплексний заклад ресторанного господарства, інновації
Date of publication: 2023-07-12 16:24:17
Last changes: 2023-07-12 16:24:17
Year of publication: 2021
Summary: Метою написання даного кваліфікаційного проєкту є розробка проєкту комплексного закладу ресторанного господарства у м. Вінниця та пиріжковою з виробництвом борошняних виробів на основі впровадження інноваційних технологій.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28909
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційний проєкт. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 51 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28909.pdf Size : 170224 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge