Репозиторій ВТЕІ
id: 28900
Назва: Впровадження нових видів послуг у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами тратторії "TerraMare")
Автори: Куліш Г.Ю.
Ключові слова: послуга, основні послуги, додаткові послуги, ресторанний бізнес, концепція, концептуальний заклад
Дата публікації: 2023-07-12 15:24:21
Останні зміни: 2023-07-12 15:24:21
Рік видання: 2022
Аннотація: Ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має на меті максимально задовольнити потреби своїх гостей, забезпечити високий рівень комфорту, гарантувати виконання найрізноманітніших побутових, господарських і культурних вимог своїх відвідувачів. На ринку ресторанних послуг відкриваються все більше закладів, які є типовими та продукують аналогічні ресторанні продукти та послуги. Все це вимагає від власників ресторанного бізнесу пошуку інноваційних інструментів щодо вдосконалення асортименту основних та додаткових послуг з метою утримання конкурентних позицій на ринку.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28900
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 60 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28900.pdf Розмір : 796305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити