| id: | 28900 |
|---|---|
| Назва: | Впровадження нових видів послуг у діяльність закладів ресторанного господарства концептуального спрямування (за матеріалами тратторії "TerraMare") |
| Автори: | Куліш Г. Ю. |
| Ключові слова: | послуга, основні послуги, додаткові послуги, ресторанний бізнес, концепція, концептуальний заклад |
| Дата публікації: | 2023-07-12 15:24:21 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 15:24:21 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має на меті максимально задовольнити потреби своїх гостей, забезпечити високий рівень комфорту, гарантувати виконання найрізноманітніших побутових, господарських і культурних вимог своїх відвідувачів. На ринку ресторанних послуг відкриваються все більше закладів, які є типовими та продукують аналогічні ресторанні продукти та послуги. Все це вимагає від власників ресторанного бізнесу пошуку інноваційних інструментів щодо вдосконалення асортименту основних та додаткових послуг з метою утримання конкурентних позицій на ринку. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28900 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 60 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28900.pdf Розмір : 796305 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |