Репозиторій ВТЕІ
id: 28892
Назва: Підходи до класифікації факторів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу
Автори: Мазуркевич І.О.
Ключові слова: фактори, чинники, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023-07-12 11:56:49
Останні зміни: 2023-07-12 11:56:49
Рік видання: 2022
Аннотація: Ринок ресторанного бізнесу характеризується високим рівнем насичення та конкурентоспроможності. Характерними ознаками ринку ресторанного бізнесу є легкість вступу до галузі, велика кількість типових підприємств, які надають схожий асортимент ресторанного продукту та послуг, відсутність контролю над формуванням цінової політики закладів, ресторанний продукт диференційований в основному за якістю, оформленням та способами реалізації. Слід зазначити, що при цьому домінуючими факторами, що впливають на формування конкурентних позицій закладів ресторанного господарства різних типів на ринку є саме нецінові фактори на противагу ціновим.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28892
Тип видання: Тези доповіді
Видавництво: Світ наукових досліджень : зб. тез доп. Міжнар. мультидисцип. наук. Інтернет-конф., м. Тернопіль, Україна – м. Переворськ, Польща, 22-23 лип. 2022 р. Тернопіль, 2022. Вип. 11. С. 33-37
Розташовується в колекціях: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28892.pdf Розмір : 281484 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити