| id: | 28892 |
|---|---|
| Назва: | Підходи до класифікації факторів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу |
| Автори: | Мазуркевич І. О. |
| Ключові слова: | фактори, чинники, конкурентоспроможність, ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2023-07-12 11:56:49 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 11:56:49 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | Ринок ресторанного бізнесу характеризується високим рівнем насичення та конкурентоспроможності. Характерними ознаками ринку ресторанного бізнесу є легкість вступу до галузі, велика кількість типових підприємств, які надають схожий асортимент ресторанного продукту та послуг, відсутність контролю над формуванням цінової політики закладів, ресторанний продукт диференційований в основному за якістю, оформленням та способами реалізації. Слід зазначити, що при цьому домінуючими факторами, що впливають на формування конкурентних позицій закладів ресторанного господарства різних типів на ринку є саме нецінові фактори на противагу ціновим. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28892 |
| Тип видання: | Тези доповіді |
| Видавництво: | Світ наукових досліджень : зб. тез доп. Міжнар. мультидисцип. наук. Інтернет-конф., м. Тернопіль, Україна – м. Переворськ, Польща, 22-23 лип. 2022 р. Тернопіль, 2022. Вип. 11. С. 33-37 |
| Розташовується в колекціях: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28892.pdf Розмір : 281484 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |