id: | 28890 |
---|---|
Title: | Стратегічна модель управління інноваційним розвитком підприємств ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Мясожор") |
Authors: | Василенко Л.Д. |
Keywords: | стратегія, управління, модель управління, розвиток, ресторан, ресторанне господарство |
Date of publication: | 2023-07-12 11:36:44 |
Last changes: | 2023-07-12 11:36:44 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність та види стратегічного управління в закладах ресторанного господарства. Обґрунтовано інноваційний розвиток підприємств ресторанного господарства та види управління ним. Проведено аналіз конкурентоспроможності кафе "Мясожор" та оцінку основних методів управління. Визначено стратегічні напрямки розвитку досліджуваного розвитку. Здійснено розробку та застосування стратегічної моделі управління інноваційним розвитком підприємства ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28890 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28890.pdf Size : 292929 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|