id: | 28888 |
---|---|
Назва: | Коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Шотландія") |
Автори: | Кушнір Р.О. |
Ключові слова: | коучінг, інноваційний метод управління персоналом підприємств, готельно-ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2023-07-12 11:30:21 |
Останні зміни: | 2023-07-12 11:30:21 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | В роботі розглянуто коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28888 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 54 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28888.pdf Розмір : 567127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|