Репозиторій ВТЕІ
id: 28888
Назва: Коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Шотландія")
Автори: Кушнір Р.О.
Ключові слова: коучінг, інноваційний метод управління персоналом підприємств, готельно-ресторанне господарство
Дата публікації: 2023-07-12 11:30:21
Останні зміни: 2023-07-12 11:30:21
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі розглянуто коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28888
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 54 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28888.pdf Розмір : 567127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити