| id: | 28888 |
|---|---|
| Назва: | Коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Шотландія") |
| Автори: | Кушнір Р. О. |
| Ключові слова: | коучінг, інноваційний метод управління персоналом підприємств, готельно-ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2023-07-12 11:30:21 |
| Останні зміни: | 2023-07-12 11:30:21 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі розглянуто коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28888 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 54 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28888.pdf Розмір : 567127 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |