The Repository of VTEI
id: 28888
Title: Коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Шотландія")
Authors: Кушнір Р.О.
Keywords: коучінг, інноваційний метод управління персоналом підприємств, готельно-ресторанне господарство
Date of publication: 2023-07-12 11:30:21
Last changes: 2023-07-12 11:30:21
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розглянуто коучінг як інноваційний метод управління персоналом підприємств готельно-ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28888
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 54 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28888.pdf Size : 567127 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge