Репозиторій ВТЕІ
id: 28886
Назва: Впровадження клієнтоорієнтованої стратегії розвитку на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "T-Bone")
Автори: Штефанюк В.О.
Ключові слова: споживач, лояльність, клієнтоорієнтованість, клієнтоорієнтована стратегія, ресторан, ресторанний бізнес, програма лояльності споживачів
Дата публікації: 2023-07-12 11:21:35
Останні зміни: 2023-07-12 11:21:35
Рік видання: 2022
Аннотація: У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні засади клієнтоорієнтованого підходу управління закладом ресторанного бізнесу та розглянуто етапи та моделі впровадження клієнторієнтованої стратегії підприємства. Охарактеризовано діяльність ресторану "T-Bone" та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності. Досліджено рівень лояльності клієнтів до ресторану "T-Bone" на ринку закладів ресторанного бізнесу м. Вінниця та розроблено заходи щодо удосконалення діяльності на засадах клієнтоорієнтованого підходу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28886
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28886.pdf Розмір : 830683 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити