| id: | 28886 |
|---|---|
| Title: | Впровадження клієнтоорієнтованої стратегії розвитку на підприємствах ресторанного бізнесу (за матеріалами ресторану "T-Bone") |
| Authors: | Штефанюк В. О. |
| Keywords: | споживач, лояльність, клієнтоорієнтованість, клієнтоорієнтована стратегія, ресторан, ресторанний бізнес, програма лояльності споживачів |
| Date of publication: | 2023-07-12 11:21:35 |
| Last changes: | 2023-07-12 11:21:35 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розглянуто теоретико-методичні засади клієнтоорієнтованого підходу управління закладом ресторанного бізнесу та розглянуто етапи та моделі впровадження клієнторієнтованої стратегії підприємства. Охарактеризовано діяльність ресторану "T-Bone" та проведено аналіз фінансово-господарської діяльності. Досліджено рівень лояльності клієнтів до ресторану "T-Bone" на ринку закладів ресторанного бізнесу м. Вінниця та розроблено заходи щодо удосконалення діяльності на засадах клієнтоорієнтованого підходу. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28886 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 57 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28886.pdf Size : 830683 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |