id: | 28880 |
---|---|
Title: | Впровадження інноваційного менеджменту в діяльність закладів ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Шахерезада") |
Authors: | Крупська Ю.Р. |
Keywords: | ресторан, менеджмент, інноваційний менеджмент, ресторанний бізнес, індустрія гостинності |
Date of publication: | 2023-07-11 17:05:39 |
Last changes: | 2023-07-11 17:05:39 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі визначено економічний зміст інноваційного менеджменту на підприємствах ресторанного бізнесу. Визначено методи та технології управління підприємствами ресторанного господарства. Проведено аналіз організаційно-економічного та фінансового стану ресторану "Шахерезада". Розроблено рекомендації щодо впровадження інноваційного менеджменту в діяльність ресторану "Шахерезада". |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28880 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2022. 62 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28880.pdf Size : 808001 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|