Репозиторій ВТЕІ
id: 28871
Назва: Удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного господарства (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Собкофф")
Автори: Лозгачов В.І.
Ключові слова: організація послуг, підприємства готельно-ресторанного господарства, готельно-ресторанне господарство, готельно-ресторанні послуги
Дата публікації: 2023-07-11 16:20:48
Останні зміни: 2023-07-11 16:20:48
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі описано удосконалення організації виробництва основних послуг на підприємствах готельно-ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28871
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28871.pdf Розмір : 654211 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити