Репозиторій ВТЕІ
id: 28867
Назва: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Ной")
Автори: Рубаник Д.В.
Ключові слова: сучасні кулінарні тренди, заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2023-07-11 15:19:59
Останні зміни: 2023-07-11 15:19:59
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі описано сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28867
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28867.pdf Розмір : 430112 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити