| id: | 28867 |
|---|---|
| Title: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Ной") |
| Authors: | Рубаник Д. В. |
| Keywords: | сучасні кулінарні тренди, заклади ресторанного господарства |
| Date of publication: | 2023-07-11 15:19:59 |
| Last changes: | 2023-07-11 15:19:59 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі описано сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28867 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28867.pdf Size : 430112 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |