The Repository of VTEI
id: 28867
Title: Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Ной")
Authors: Рубаник Д.В.
Keywords: сучасні кулінарні тренди, заклади ресторанного господарства
Date of publication: 2023-07-11 15:19:59
Last changes: 2023-07-11 15:19:59
Year of publication: 2022
Summary: В роботі описано сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28867
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28867.pdf Size : 430112 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge