id: | 28867 |
---|---|
Title: | Сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства (за матеріалами кафе "Ной") |
Authors: | Рубаник Д.В. |
Keywords: | сучасні кулінарні тренди, заклади ресторанного господарства |
Date of publication: | 2023-07-11 15:19:59 |
Last changes: | 2023-07-11 15:19:59 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі описано сучасні кулінарні тренди та перспективи їх використання у закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28867 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28867.pdf Size : 430112 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|