| id: | 28864 |
|---|---|
| Назва: | Удосконалення технології підбору та адаптації персоналу підприємств ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ БК "Квадр", готель "President Hotel") |
| Автори: | Синенко Р. О. |
| Ключові слова: | технології підбору персоналу, підприємства ресторанного господарства, технології адаптації персоналу, ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2023-07-11 15:12:26 |
| Останні зміни: | 2023-07-11 15:12:26 |
| Рік видання: | 2022 |
| Аннотація: | В роботі визначено способи удосконалення технології підбору та адаптації персоналу підприємств ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28864 |
| Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 52 с. |
| Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Ким внесений: | Адміністратор |
| Файл : 28864.pdf Розмір : 437864 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|
| |