Репозиторій ВТЕІ
id: 28864
Назва: Удосконалення технології підбору та адаптації персоналу підприємств ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ БК "Квадр", готель "President Hotel")
Автори: Синенко Р.О.
Ключові слова: технології підбору персоналу, підприємства ресторанного господарства, технології адаптації персоналу, ресторанне господарство
Дата публікації: 2023-07-11 15:12:26
Останні зміни: 2023-07-11 15:12:26
Рік видання: 2022
Аннотація: В роботі визначено способи удосконалення технології підбору та адаптації персоналу підприємств ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28864
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 52 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28864.pdf Розмір : 437864 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити