Репозиторій ВТЕІ
id: 28844
Назва: Тенденції розвитку закладів швидкого харчування в Україні (за матеріалами піцерії "Челентано")
Автори: Ільчишин В.С.
Ключові слова: розвиток, ресторанний бізнес, заклади швидкого харчування, швидке обслуговування
Дата публікації: 2023-07-11 12:52:17
Останні зміни: 2023-07-11 12:52:17
Рік видання: 2022
Аннотація: Актуальність написання даної кваліфікаційної роботи зумовлена тим, що заклади швидкого харчування, як один з напрямків розвитку ресторанної справи, мають вже певний досвід щодо забезпечення попиту споживачів, стандартизація їх меню дозволяє значно прискорити процес обслуговування. Метою даного дослідження є аналіз сучасних напрямків та тенденцій розвитку мережі підприємств швидкого харчування.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28844
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28844.pdf Розмір : 188694 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити