Репозиторій ВТЕІ
id: 28842
Назва: Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Рось")
Автори: Зволінська В.В.
Ключові слова: кейтеринг, кейтерингова послуга, кейтерингове обслуговування, класифікація кейтерингових послуг, ресторанний бізнес, повносервісне обслуговування
Дата публікації: 2023-07-11 12:46:57
Останні зміни: 2023-07-11 12:46:57
Рік видання: 2022
Аннотація: Із розвитком ресторанного сервісу на основі врахуванням зростаючих потреб споживачів ринок кейтерингових послуг стрімко розвивається та набуває значних обсягів реалізації та передбачає повномасштабне проведення та організацію різних святкових заходів: від приготування страв та обслуговування до організації розважальної програми та організації дозвілля споживачів. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення організації надання кейтрингових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28842
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28842.pdf Розмір : 184887 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити