id: | 28842 |
---|---|
Назва: | Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Рось") |
Автори: | Зволінська В.В. |
Ключові слова: | кейтеринг, кейтерингова послуга, кейтерингове обслуговування, класифікація кейтерингових послуг, ресторанний бізнес, повносервісне обслуговування |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:46:57 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:46:57 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Із розвитком ресторанного сервісу на основі врахуванням зростаючих потреб споживачів ринок кейтерингових послуг стрімко розвивається та набуває значних обсягів реалізації та передбачає повномасштабне проведення та організацію різних святкових заходів: від приготування страв та обслуговування до організації розважальної програми та організації дозвілля споживачів. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення організації надання кейтрингових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28842 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28842.pdf Розмір : 184887 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|