The Repository of VTEI
id: 28842
Title: Удосконалення організації надання послуг з кейтерингу в закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Рось")
Authors: Зволінська В.В.
Keywords: кейтеринг, кейтерингова послуга, кейтерингове обслуговування, класифікація кейтерингових послуг, ресторанний бізнес, повносервісне обслуговування
Date of publication: 2023-07-11 12:46:57
Last changes: 2023-07-11 12:46:57
Year of publication: 2022
Summary: Із розвитком ресторанного сервісу на основі врахуванням зростаючих потреб споживачів ринок кейтерингових послуг стрімко розвивається та набуває значних обсягів реалізації та передбачає повномасштабне проведення та організацію різних святкових заходів: від приготування страв та обслуговування до організації розважальної програми та організації дозвілля споживачів. Метою написання кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо вдосконалення організації надання кейтрингових послуг на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28842
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 50 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28842.pdf Size : 184887 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge