Репозиторій ВТЕІ
id: 28841
Назва: Проблеми та перспективи розвитку франчайзингу в ресторанному господарстві (за матеріалами кафе-бару "Білий налив")
Автори: Захаревич С.В.
Ключові слова: франчайзинг, ресторанний бізнес, франчайзингові мережі, еволюція, класифікація
Дата публікації: 2023-07-11 12:43:33
Останні зміни: 2023-07-11 12:43:33
Рік видання: 2022
Аннотація: На сьогоднішній день франчайзинг ресторанів є однією з інноваційних форм організації та ведення бізнесу, що дає змогу підвищити ефективність малого бізнесу завдяки унікальній можливості об’єднувати переваги малого й великого підприємництва та вирішувати різні економічні проблеми. Мета дослідження полягає у визначенні напрямів підвищення ефективності діяльності франчайзингу в закладах ресторанного господарства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28841
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28841.pdf Розмір : 181420 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити