id: | 28841 |
---|---|
Назва: | Проблеми та перспективи розвитку франчайзингу в ресторанному господарстві (за матеріалами кафе-бару "Білий налив") |
Автори: | Захаревич С.В. |
Ключові слова: | франчайзинг, ресторанний бізнес, франчайзингові мережі, еволюція, класифікація |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:43:33 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:43:33 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | На сьогоднішній день франчайзинг ресторанів є однією з інноваційних форм організації та ведення бізнесу, що дає змогу підвищити ефективність малого бізнесу завдяки унікальній можливості об’єднувати переваги малого й великого підприємництва та вирішувати різні економічні проблеми. Мета дослідження полягає у визначенні напрямів підвищення ефективності діяльності франчайзингу в закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28841 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28841.pdf Розмір : 181420 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|