| id: | 28841 |
|---|---|
| Title: | Проблеми та перспективи розвитку франчайзингу в ресторанному господарстві (за матеріалами кафе-бару "Білий налив") |
| Authors: | Захаревич С. В. |
| Keywords: | франчайзинг, ресторанний бізнес, франчайзингові мережі, еволюція, класифікація |
| Date of publication: | 2023-07-11 12:43:33 |
| Last changes: | 2023-07-11 12:43:33 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | На сьогоднішній день франчайзинг ресторанів є однією з інноваційних форм організації та ведення бізнесу, що дає змогу підвищити ефективність малого бізнесу завдяки унікальній можливості об’єднувати переваги малого й великого підприємництва та вирішувати різні економічні проблеми. Мета дослідження полягає у визначенні напрямів підвищення ефективності діяльності франчайзингу в закладах ресторанного господарства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28841 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28841.pdf Size : 181420 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |