Репозиторій ВТЕІ
id: 28838
Назва: Реалізація концепції національних кухонь в закладах ресторанного господарства України (за матeріалами піцeрії "Мрія")
Автори: Гуменний Д.Д.
Ключові слова: етнічна кухня, національна кухня, заклад ресторанного господарства, піцерія, концепція
Дата публікації: 2023-07-11 12:33:13
Останні зміни: 2023-07-11 12:33:13
Рік видання: 2022
Аннотація: Мeтою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо рeалізації концeпції національних кухонь в закладах рeсторанного господарства України на матeріалах піцeрії «Мрія».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28838
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с.
Розташовується в колекціях: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28838.pdf Розмір : 182038 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити