id: | 28838 |
---|---|
Назва: | Реалізація концепції національних кухонь в закладах ресторанного господарства України (за матeріалами піцeрії "Мрія") |
Автори: | Гуменний Д.Д. |
Ключові слова: | етнічна кухня, національна кухня, заклад ресторанного господарства, піцерія, концепція |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:33:13 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:33:13 |
Рік видання: | 2022 |
Аннотація: | Мeтою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо рeалізації концeпції національних кухонь в закладах рeсторанного господарства України на матeріалах піцeрії «Мрія». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28838 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с. |
Розташовується в колекціях: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28838.pdf Розмір : 182038 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|