The Repository of VTEI
id: 28838
Title: Реалізація концепції національних кухонь в закладах ресторанного господарства України (за матeріалами піцeрії "Мрія")
Authors: Гуменний Д.Д.
Keywords: етнічна кухня, національна кухня, заклад ресторанного господарства, піцерія, концепція
Date of publication: 2023-07-11 12:33:13
Last changes: 2023-07-11 12:33:13
Year of publication: 2022
Summary: Мeтою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо рeалізації концeпції національних кухонь в закладах рeсторанного господарства України на матeріалах піцeрії «Мрія».
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28838
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28838.pdf Size : 182038 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge