id: | 28838 |
---|---|
Title: | Реалізація концепції національних кухонь в закладах ресторанного господарства України (за матeріалами піцeрії "Мрія") |
Authors: | Гуменний Д.Д. |
Keywords: | етнічна кухня, національна кухня, заклад ресторанного господарства, піцерія, концепція |
Date of publication: | 2023-07-11 12:33:13 |
Last changes: | 2023-07-11 12:33:13 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Мeтою написання даної кваліфікаційної роботи є розробка заходів щодо рeалізації концeпції національних кухонь в закладах рeсторанного господарства України на матeріалах піцeрії «Мрія». |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28838 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 47 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 28838.pdf Size : 182038 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|