id: | 28832 |
---|---|
Назва: | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива (на матеріалах ресторану при готелі "TUI Blu Nevis Hotel") |
Автори: | Лисенко Б.А. |
Ключові слова: | плодово-ягідне морозиво, банан, ківі, полуниця, кавун, технологія, якість |
Дата публікації: | 2023-07-11 12:19:11 |
Останні зміни: | 2023-07-11 12:19:11 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Визначено хімічний склад та функціонально-технологічні властивості основної сировини для виробництва морозива (бананів, ківі, полуниці, кавуна), які обумовили доцільність використання даних плодів та ягід в технології приготування плодово-ягідного морозива. Оптимізовано рецептурний склад морозива зі смаком полуниці та банану, в результаті чого збалансовано хімічний склад морозива. Встановлено позитивний вплив ванільного цукру на органолептичні і фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту і, як наслідок, збільшення його попиту. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28832 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28832.pdf Розмір : 707011 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|