| id: | 28832 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва плодово-ягідного морозива (на матеріалах ресторану при готелі "TUI Blu Nevis Hotel") |
| Authors: | Лисенко Б. А. |
| Keywords: | плодово-ягідне морозиво, банан, ківі, полуниця, кавун, технологія, якість |
| Date of publication: | 2023-07-11 12:19:11 |
| Last changes: | 2023-07-11 12:19:11 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Визначено хімічний склад та функціонально-технологічні властивості основної сировини для виробництва морозива (бананів, ківі, полуниці, кавуна), які обумовили доцільність використання даних плодів та ягід в технології приготування плодово-ягідного морозива. Оптимізовано рецептурний склад морозива зі смаком полуниці та банану, в результаті чого збалансовано хімічний склад морозива. Встановлено позитивний вплив ванільного цукру на органолептичні і фізико-хімічні показники якості кінцевого продукту і, як наслідок, збільшення його попиту. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28832 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 44 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28832.pdf Size : 707011 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |