Репозиторій ВТЕІ
id: 28831
Назва: Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів на основі борошна спеціального призначення (на матеріалах ПП "РІА ГРУПП")
Автори: Кухар В.В.
Ключові слова: кондитерські вироби, безглютенове борошно, кокосове борошно, целіакія, кекси
Дата публікації: 2023-07-11 12:17:02
Останні зміни: 2023-07-11 12:17:02
Рік видання: 2023
Аннотація: Доведено доцільність використання безглютенового кокосового борошна в традиційній рецептурі кексів для розширення асортименту кондитерських виробів для хворих на целіакію. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на кокосове та окремих інгредієнтів для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі безглютенового кексу «Шоколадно-кокосовий» кокосового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. У безглютеновому кексі «Шоколадно-кокосовий» зменшена калорійність на 23,4%, збільшена кількість білків, вуглеводів та жирів, а також з’явилися волокна за рахунок кокосового борошна та кокосової олії.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28831
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28831.pdf Розмір : 648600 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити