The Repository of VTEI
id: 28831
Title: Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів на основі борошна спеціального призначення (на матеріалах ПП "РІА ГРУПП")
Authors: Кухар В.В.
Keywords: кондитерські вироби, безглютенове борошно, кокосове борошно, целіакія, кекси
Date of publication: 2023-07-11 12:17:02
Last changes: 2023-07-11 12:17:02
Year of publication: 2023
Summary: Доведено доцільність використання безглютенового кокосового борошна в традиційній рецептурі кексів для розширення асортименту кондитерських виробів для хворих на целіакію. Розроблена рецептура включає повну заміну пшеничного борошна на кокосове та окремих інгредієнтів для покращення органолептичних показників виробу. За результатами досліджень доведено, що використання у рецептурному складі безглютенового кексу «Шоколадно-кокосовий» кокосового борошна дає можливість отримати кондитерський виріб з високими органолептичними та фізико-хімічними показниками якості. У безглютеновому кексі «Шоколадно-кокосовий» зменшена калорійність на 23,4%, збільшена кількість білків, вуглеводів та жирів, а також з’явилися волокна за рахунок кокосового борошна та кокосової олії.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28831
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 46 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28831.pdf Size : 648600 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge