id: | 28807 |
---|---|
Назва: | Особливості формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Шахерезада») |
Автори: | Рильська В.В. |
Ключові слова: | корпоративна культура, персонал, управління, ресторанний бізнес, ефективність |
Дата публікації: | 2023-07-11 10:21:50 |
Останні зміни: | 2023-07-11 10:21:50 |
Рік видання: | 2023 |
Аннотація: | Формування корпоративної культури на підприємстві може допомогти вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті, складнощами у комунікації між підрозділами компанії та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Необхідність дослідження цієї теми допоможе вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Однією з можливих гіпотез цієї теми може бути ефективне формування та розвиток корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, що призведе до збільшення задоволеності працівників, покращення якості обслуговування та збільшення прибутковості підприємства. |
URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28807 |
Тип видання: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Видавництво: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с. |
Розташовується в колекціях: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Ким внесений: | Адміністратор |
Файл : 28807.pdf Розмір : 791104 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний | |
|