Репозиторій ВТЕІ
id: 28807
Назва: Особливості формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Шахерезада»)
Автори: Рильська В.В.
Ключові слова: корпоративна культура, персонал, управління, ресторанний бізнес, ефективність
Дата публікації: 2023-07-11 10:21:50
Останні зміни: 2023-07-11 10:21:50
Рік видання: 2023
Аннотація: Формування корпоративної культури на підприємстві може допомогти вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті, складнощами у комунікації між підрозділами компанії та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Необхідність дослідження цієї теми допоможе вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Однією з можливих гіпотез цієї теми може бути ефективне формування та розвиток корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, що призведе до збільшення задоволеності працівників, покращення якості обслуговування та збільшення прибутковості підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28807
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28807.pdf Розмір : 791104 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити