The Repository of VTEI
id: 28807
Title: Особливості формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Шахерезада»)
Authors: Рильська В.В.
Keywords: корпоративна культура, персонал, управління, ресторанний бізнес, ефективність
Date of publication: 2023-07-11 10:21:50
Last changes: 2023-07-11 10:21:50
Year of publication: 2023
Summary: Формування корпоративної культури на підприємстві може допомогти вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті, складнощами у комунікації між підрозділами компанії та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Необхідність дослідження цієї теми допоможе вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Однією з можливих гіпотез цієї теми може бути ефективне формування та розвиток корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, що призведе до збільшення задоволеності працівників, покращення якості обслуговування та збільшення прибутковості підприємства.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28807
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с.
In the collections: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 28807.pdf Size : 791104 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge