| id: | 28807 |
|---|---|
| Title: | Особливості формування корпоративної культури на підприємствах ресторанного бізнесу (на матеріалах ресторану «Шахерезада») |
| Authors: | Рильська В. В. |
| Keywords: | корпоративна культура, персонал, управління, ресторанний бізнес, ефективність |
| Date of publication: | 2023-07-11 10:21:50 |
| Last changes: | 2023-07-11 10:21:50 |
| Year of publication: | 2023 |
| Summary: | Формування корпоративної культури на підприємстві може допомогти вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті, складнощами у комунікації між підрозділами компанії та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Необхідність дослідження цієї теми допоможе вирішувати проблеми, пов’язані зі збільшенням конкуренції, змінами у споживчому попиті та іншими факторами, що впливають на діяльність готельно-ресторанного бізнесу. Однією з можливих гіпотез цієї теми може бути ефективне формування та розвиток корпоративної культури на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу, що призведе до збільшення задоволеності працівників, покращення якості обслуговування та збільшення прибутковості підприємства. |
| URI: | http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28807 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 53 с. |
| In the collections: | 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 28807.pdf Size : 791104 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |