Репозиторій ВТЕІ
id: 28806
Назва: Удосконалення технології виробництва страв з курятини з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ресторану "Brewmen")
Автори: Сабатович В.М.
Ключові слова: страва, курятина, технологія, рецептура, листя лободи, листя кропиви, борошно з кореневищ пирію, насіння гарбуза, січені волоські горіхи
Дата публікації: 2023-07-11 09:36:12
Останні зміни: 2023-07-11 09:36:12
Рік видання: 2023
Аннотація: Удосконалено технологію виробництва страв курятини з використанням нетрадиційної сировини, а саме на основі рецептури січені котлети з бройлерів-курчат створено рецептуру хлібця м’ясного з курятини з додаванням листя лободи, листя кропиви, борошна з кореневищ пирію та насіння гарбуза, січених волоських горіхів.
URI: http://sel.vtei.edu.ua/card.php?id=28806
Тип видання: Кваліфікаційна робота, проєкт
Видавництво: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ ДТЕУ. 2023. 45 с.
Розташовується в колекціях: 2023/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Ким внесений: Адміністратор
Файл : 28806.pdf Розмір : 797259 байт Формат : Adobe PDF Доступ : Загально доступний

Збільшити